icon-rss-large

www.dezbateri-publice.ro | Autentificare | Inregistrare

Abonare la RSS

Manual de utilizare

Bine ati venit pe site-ul www.dezbateri-publice.ro.

I. ELEMENTE GENERALE

Pe tot parcursul navigarii prin website, elementele de mai jos sunt vizibile si pot fi accesate:

  • Meniul din antet: contine link catre Autentificare, Inregistrare si flux RSS
  • Cautarea in site dupa unul sau mai multe cuvinte cheie: se completeaza termenul cautat si se apasa butonul "Cauta"
  • Meniul din subsol: contine mai multe link-uri utile (zona "Adrese utile"), ultimele 4 legi incarcate pe website (zona "Legi"), ultimele 3 propuneri adaugate de utilizatori pe site (zona "Ultimele propuneri")
  • Zona din partea dreapta a continutului: cuprinde o lista cu ultimele 10 propuneri/sugestii adaugate la legi si ultimele10 comentarii adaugate pe forum. Trecerea de la o lista la alta se realizeaza printr-un click pe titlul listei ("Propuneri/Sugestii" si "Comentarii Forum")

II. ACASA

Este prima pagina ce se incarca in momentul intrarii pe website. Sunt afisate toate legile incarcate in acel moment pe website. La click pe titlul unei legi sau pe butonul "Citeste", se trece in sectiunea de "Legi" si apare cuprinsul pentru legea selectata.


III. LEGI

Sectiune afiseaza, in momentul accesarii, toate legile incarcate pe website. La click pe titlul unei legi sau pe butonul "Citeste", apare cuprinsul pentru legea selectata. Cuprinsul unei legi se poate filtra/restrange prin click pe unul dintre capitolele din cuprins, pe o sectiune sau pe un articol.

Pentru revenire la intregul cuprins al unei legi se apasa butonul "Vezi toata legea"

In momentul selectarii unui articol apare continutul acestuia impreuna cu lista de propuneri/sugestii adaugate la respectivul articol.

Pentru a adauga o propunere/sugestie la un articol trebuie sa fiti autentificat in website.

Daca sunteti deja autentificat, in partea de jos a listei de propuneri/sugestii deja adaugate, exista un formular de adaugare propunere/sugestie. Campurile Nume, Email si Institutia/Compania sunt deja completate cu informatii din contul dvs. Mai trebuie sa introduceti textul in casuta "Propunere/Sugestie" si sa apasati butonul "Trimite".

Dupa apasarea butonului "Trimite", propunerea/sugestia dvs. apare imediat in lista de propuneri/sugestii.


IV. FORUM

Sectiunea "Forum" este structurata pe categorii, subiecte (topicuri) si mesaje (posturi).

Dupa accesarea unei categorii se afiseaza subiectele deschise in respectiva categorie. Pentru a adauga un mesaj sau pentru a vizualiza mesajele adaugate la un anumit subiect, se da click pe titlul subiectului respectiv.

Pentru a adauga un mesaj nou nu este necesara autentificarea pe forum. Se completeaza toate campurile din formularul de adaugare si se apasa butonul "Trimite". Mesajul apare imediat pe forum.


V. INREGISTRARE

In aceasta sectiune va puteti inregistra ca si utilizator in website si aveti posibilitatea de a adauga propuneri/sugestii la articolele din cadrul legilor.

Completati toate campurile din formularul de inregistrare si apasati butonul "Inregistrare".

Contul nu este imediat activ, trebuie aprobat de administratorul website-ului.

In momentul aprobarii, o sa primiti pe e-mail un mesaj de confirmare si din acel moment va puteti autentifica pe website (va rugam sa verificati si directoarele Junk, Spam, Bulk pentru a regasi mesajul de confirmare a contului).


VI. AUTENTIFICARE

Prin aceasta sectiune va puteti autentifica in contul dvs. de utilizator de pe website. Completati campul "adresa de e-mail" si campul "parola" si apasati butonul "Autentificare".

Dupa o autentificare reusita, in partea de sus a site-ului apare mesajul "Esti autentificat cu NUME PRENUME" si optiunea de "IESIRE DIN CONT", care inchide sesiunea de lucru din contul dvs.